Brza pretraga pošiljke:
Ukucajte šifru Vaše pošiljke da biste vidjeli status
Traži
16-Mar-2020

Obavještenje za korisnike

Poštovani klijenti. Shodno trenutnoj situaciji obavještavamo Vas da će nase preduzeće raditi u redukovanom sastavu u smanjenom obimu posla. Kurirske usluge na teritoriji Crne Gore će biti normalno organizovane i realizovane. Transport avio pošiljki, za sada, će biti planiran kao i do sada svakog radnog dana. Cargo drumski prevoz je do daljnjeg suspendovan. O svim ostalim aktivnostima i promjenama u realizaciji organizacije transporta i kurirskih usluga bićete redovno obavještavani putem web sajta i društvenih mreža. U slučaju kašnjenja pošiljki molimo klijente za strpljenje i razumijevanje zbog novonastale situacije.

Podjelite ovu stranicu:
10
Jul
2020

Srecni praznici

Neradni dani 13. i 14. Jul
16
Apr
2020

Srecni praznici

Poštovani korisnici, obavještavamo Vas da nećemo raditi za praznike 17.04. i 20.04., dok će u subotu biti dežurstvo od 9:00 do 12:00. Želimo Vam srećne predstojeće praznike. #ostani doma
18
Mar
2020

Nove povoljnosti

Zbog aktuelnih dešavanja kurirska služba Tim Kop obezbijedila je određene povoljnosti prilikom dostave pošiljki. U narednih 15 dana odobren je popust od 30% za sve pošiljke težine do 10 kilograma, firmama koje trebaju dostaviti pošiljke svojim zaposlenima koji rade od kuce ili svojim klijentima. Posebnu povoljnost smo obezbijedili za osobe starije od 65 godina. Za ovu kategoriju korisnika Tim Kop nudi besplatnu uslugu za pošiljke do 10 kilograma na teritoriji Opstine Podgorica.
18
Mar
2020

Obavještenje za korisnike

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da je zbog otkazanih avio linija suspendovan I avio transport do daljnjeg. O novim promjenama bićete blagovremeno obaviješteni.
Ukoliko posjedujete svoj nalog, registrujte se i naručite preuzimanje pošiljke online.