Brza pretraga pošiljke:
Ukucajte šifru Vaše pošiljke da biste vidjeli status
Traži

Novosti

10
Jul
2020

Srecni praznici

Neradni dani 13. i 14. Jul
16
Apr
2020

Srecni praznici

Poštovani korisnici, obavještavamo Vas da nećemo raditi za praznike 17.04. i 20.04., dok će u subotu biti dežurstvo od 9:00 do 12:00. Želimo Vam srećne predstojeće praznike. #ostani doma
18
Mar
2020

Nove povoljnosti

Zbog aktuelnih dešavanja kurirska služba Tim Kop obezbijedila je određene povoljnosti prilikom dostave pošiljki. U narednih 15 dana odobren je popust od 30% za sve pošiljke težine do 10 kilograma, firmama koje trebaju dostaviti pošiljke svojim zaposlenima koji rade od kuce ili svojim klijentima. Posebnu povoljnost smo obezbijedili za osobe starije od 65 godina. Za ovu kategoriju korisnika Tim Kop nudi besplatnu uslugu za pošiljke do 10 kilograma na teritoriji Opstine Podgorica.
18
Mar
2020

Obavještenje za korisnike

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da je zbog otkazanih avio linija suspendovan I avio transport do daljnjeg. O novim promjenama bićete blagovremeno obaviješteni.
16
Mar
2020

Obavještenje za korisnike

Poštovani klijenti. Shodno trenutnoj situaciji obavještavamo Vas da će nase preduzeće raditi u redukovanom sastavu u smanjenom obimu posla. Kurirske usluge na teritoriji Crne Gore će biti normalno organizovane i realizovane. Transport avio pošiljki, za sada, će biti planiran kao i do sada svakog radnog dana. Cargo drumski prevoz je do daljnjeg suspendovan. O svim ostalim aktivnostima i promjenama u realizaciji organizacije transporta i kurirskih usluga bićete redovno obavještavani putem web sajta i društvenih mreža. U slučaju kašnjenja pošiljki molimo klijente za strpljenje i raz
28
Jan
2020

Tim Kop u akciji

Preuzimamo pošiljke bez obzira na njihovu težinu i gabaritnost i dostavljamo na željenu adresu. I pravimo dobre fotke dok to radimo. Sa voznim parkom koji sačinjava 16 vozila prilagođavamo se Vašim potrebama i rokovima.
01
Oct
2019

Ažurirane cijene usluga

Od danas se pošiljke u unutrašnjem saobraćaju naplaćuju po novom cjenovniku, koji se može preuzeti na sajtu www.timkop.me ili se možete informisati pozivom na broj korisničkog servisa 020 606 450.
01
Oct
2019

Ažurirane cijene usluga vol.2

Od danas se pošiljke u uvozu I izvozu naplaćuju po novom cjenovniku. Za informacije o cijeni transporta pozovite naš korisnički servis na broj 020 606 450 ili pošaljite upit na sales@timkop.me i dobićete najpovoljniju cijenu transporta bilo da je pošiljka dokument, paket ili paleta.